PLEASE NOTE that the text below is subject to change (11.5.22)

Imagining Radical Inclusivity Forum 27.05.22

 

AGENDA

Imagining Radical Inclusivity in Work and Learning

Friday 27th of May 2022 10am - 4pm

Second Home Clerkenwell Green R&R and/or basement/Zoom

 

Agenda – virtual on Zoom

 

8:30- 9:30 Organising arrive for set up (in person)

 

9:30 - 10:00 Coffee and Tea (30 mins) (in person)

 

10:00 - 10:10  Welcome (10 mins) (in person)

 

10:10 - 10:40  Speaker Mandy Crawford-Lee (30 mins) (in person)

 

10:40 – 10:50  Q&A and discussion (10 mins) (in person and online)

 

10:50 – 11:00  Break (10 mins)

 

11:00 - 11:20 Speaker 1 Sarah, Ricardo and Syra (20 mins) (online)

 

11:20 - 11:40  Speaker 2 Louise, Yan and Paula (in person and online)

 

11:40 – 11:50 Break (10 mins)

 

11:50 - 12:10 Speaker 3 Stan (20 mins) (online)

 

12:10 - 12:30 Speaker 4  Rebecca and Sara (20 mins) (online)

 

12:30 - 13:30 Lunch (60 mins)

 

13:30 - 14:00 Speaker Prof Anita Walsh (30 mins) (in person)

 

14:0 - 14:10  Q&A and discussion (10 mins)

 

14:10 - 14:20 Break (10 mins)

 

14:20 - 14:40 Speaker 5 Louise and Joanna (20 mins)

 

14:40 - 15:00  Speaker 6 Helen (20 mins) (in person)

 

15:00 - 15:20 Speaker 7 Elda (20 mins) (online)

 

15:20 - 15:30 Break (10 mins)

 

15:30 - 15:50 Discussion about writing and publication (in person)

 

15:50 - 16:00 Forum wrap up at Second Home and online